Szlávics Hédi Viktória

Coach, Táplálkozás beállítás

Időpontfoglalás

Fő tevékenységi területek:
    • Szolgáltatásaim :

-Coach
– Alternatív beteg-, betegségtapasztalati-, integratív tanácsadó, táplálkozásbeállítás, konzultáció. Pajzsmirigybetegség, fogyási képtelenség, Inzulinrezisztencia, Hisztamin intolerancia…
-Állapotfelmérés, diagnosztika, kezelési javaslat, terápiás protokoll
-Egészségügyi tesztek-, gyorstesztek, Enzimes hasnyálmirigy és béldaganat szűrővizsgálat
-Magyar kutatómunka eredményeként étrendkiegészítő ajánlás-, Oeti engedéllyel, Kosher szertifikációval, Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával!
-Access Bars, Access Body kezelő

Bemutatkozás

Egyéni konzultációs módszerem lépéseit követve, következetesen betartva neked is lehet sikerélményed… Mi az amit nyújthatok neked?
-Végre szabadon elmondhatod a problémádat nekem, nem harcolok veled öt-tíz mondat után.
-Felismerési lehetőségeket, melyek a te életedre alapulnak.
-Beszélgethetsz velem, mert én a Te pártodon állok.
-Tapasztalatokat, Gondolatokat cserélhetünk, velünk előítéletek nélkül, megerősítést, alternatívákat a te történeted alapján, hogy a legjobban dönthess!!!!!
-Kaphatsz új látásmódot, új megoldási szempontokat, egy szeretetteljes de radikális segítőt a személyemben, hiszen én már sok száz beszélgetést folytattam le,függetlenül és elfogulatlanul, …felejtsd el ” az oldja már meg helyettem valaki” mentalitást…ha nem akkor nem Én vagyok számodra a megfelelő! Felismerési lehetőségeket, melyek a te életedre alapulnak.
A protokollon túl….. Élsz? vagy Túlélsz?
Akarod tudni, hogy miért működhet majd nálad akár hosszú évek kudarcai után ? Hogy miért nem működött nálad amit eddig kipróbáltál, és ami másnál ideig, óráig igen?
Az egészséged nem játék, a tested nem játék, az anyagcseréd nem játék, az életmódváltás nem játék, az egészségmegörzés nem játék, a testsúlyoptimlizálás sem lehet divat kérdése és nem lehet szerencsejáték.

Szlávics Hédi Alternatív, Integratív, Holisztikus, Intuitív alternatívák!