Holisztik_Pont_Angyalföld

Mészáros Nikoletta

Dietetikus

Főbb tevékenységi területeim:

  • emésztőrendszer betegségeinek dietoterápiája: Crohn, Colitis, diverticulosis, vastagbél-, vékonybélműtétek, fekélyek, gyulladások, epebántalmak, máj betegségei, hasnyálmirigy-gyulladás, stb.
  • daganatos megbetegedések: máj-, hasnyálmirigy-, gyomor-, vastag-, vékonybéldaganatok stb.
  • cukorbetegség, inzulinrezisztencia
  • egészséges táplálkozás
  • táplálék allergiák és – intoleranciák

Végzettség:

2017- jelenleg is – SE-ETK Táplálkozástudományi MSC

2015– PTE-ETK Dietetikus BSC

 

Bemutatkozás:

2015-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudomány Karán, mint dietetikus. A diplomát követően a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetnél (Farkasgyepűn) helyezkedtem el, mint terápiás dietetikus. Számos krónikus betegség diétájában sajátítottam el tapasztalataimat, mint például a cukorbetegség, epebántalmak, krónikus hasnyálmirigy gyulladás, krónikus vesebetegségek

2016 júliusától – jelenleg is – Budapesten a Dél-Pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézetnél (László kh. telephelyen) dolgozom terápiás dietetikusként. A korábbi krónikus betegségeken kívül mélyíthettem tudásomat és tapasztalataimat akut betegségek dietoterápiájában, mint például Crohn illetve Colitis betegség, akut hasnyálmirigy gyulladás, zsírmáj, továbbá számos ételintolerancia (tejcukor-, lisztérzékenység, fruktózintolerancia), különböző májbetegségek, feltáplálás, és transzplantáció területeken.

A rendelésen segítséget szeretnék nyújtani vendégeimnek az egészséges táplálkozás útján elindulni, egy egészséges életmódot kialakítani. Nincs szükségünk gyors fogyást ígérő, önsanyargató diétákra, a mértékletesség és a tudatos fogyasztás ami elindít!

„Egészségünket túlságosan szigorú életrenddel megóvni unalmas betegség.” – Francois de La Rochefoucauld