Ki vagyok én? Hogyan is működök én? Ha Te is keresed a válaszokat, tarts velem!

Ezen a foglalkozáson elsősorban OH-kártyákkal fogunk dolgozni.

Az OH-kártyák pszichológiai, asszociációs kártyák. Az OH – módszerének alapgondolata, hogy minden ember önmagát ismeri a legjobban, önmagát tudja meggyógyítani, önmagában tudja megtalálni problémáira a megoldást. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás, a képzelőerő, megtanulhatod felismerni és kifejezni érzéseidet, erősítheted intuíciós képességedet.

A foglalkozásokon használunk még kineziológiai módszereket, azt is megtudhatod mi mindent lehet leolvasni egy arcról (viselkedési genetika), és asztrológiát, ami nem jóslás, hanem egy több ezer éves tudomány. Önmagunk megismeréséről, elfogadásáról, a sorsfeladatunk megértéséről szól.

A foglalkozások rendszeresek, ha szeretnél havonta egyszer néhány órát magadra szánni, kiszakadni a mindennapok pörgéséből, várlak szeretettel! Az alkalmak nem egymásra épülnek, bármikor lehet csatlakozni!

Mivel kiscsoportos foglalkozások, max. 6-8 fő, kérlek, ha érdekel, mihamarabb jelezd a BlokkOldás Katával Facebook oldalon üzenetben vagy a 20/9586103-as telefonszámon.

Következő alkalom:

Budapest:
2019.02.09. (szombat) 14:00 – 17:00
Helyszín: 1139 Budapest, Petneházy utca 18.

Sárbogárd:
2019.02.06. (szerda) 16:00 – 19:00

Részvételi díj: 5.000,- Ft.

 

https://www.facebook.com/blokkoldas.kata/