Vágyott már igazán masszázsra, de nem tudta eldönteni, gyógymasszázsra van-e szüksége vagy szimplán csak egy frissítő, stressz elűző relax kezelésre? Ez a kis ismertető segít eldönteni,mit is szeretne.

Mi a relaxációs masszázs?

A relaxációs masszázs stressztelenít, segít fellazítani a testet és kítűnö olyanok számára akiknek kemény hetük volt az irodában vagy csak úgy érzik a testük igazán kiérdemelt egy kis szeretetet. A kezelés folyamatos apró ütögetésekből, gyúrásból és finom izom manipulációból áll, mindez az álltalunk választott erőséggel. Fájdalom mentes módja annak, hogy pihentessük izmainkat és elménket egyaránt.

Mi a gyógymasszázs?

Amenyibben egy bizonyos izom feszülése miatt vagy krónikus fájdalomtól szenved, a gyógymasszázst épp önnek találták ki. A gyógymasszőr felméri a kezelendő területet, és megkeresi a fájdalom okát is. Elvégez egy sor felmérést, hogy lássa pontosan melyik izom okozza a bajt, és ennek fényében összeállít egy testreszabott kezelési tervet. A kezelés magában foglal, rövid ideig tartó, intenzív mély-szöveti megmunkálást is ,de a végeredmény megéri!.
Állapotok,mint az isiász, a lúdtalp, nyakmerevség, fejfájás, sport sérülések és még nagyon sok más probléma semmissé tehető gyógymasszázzsal..