Hogyan és miben segíthet a craniosacralis terápia?

Hogyan és miben segíthet a craniosacralis terápia?

A craniosacralis terápia egy olyan rendkívül gyengéd, mégis hatékony módszer, amelynek során a terapeuta a koponyacsontok finom mozgatásával, “speciális fejmasszázzsal” segít beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.
A craniosacralis (ejtsd: kranioszakrális) terápia egy amerikai orvos, Dr. John Upledger által kidolgozott manuális módszer, amelynek fő célja a test és az idegrendszer blokkjainak oldása. A terápia alapja a craniosacralis rendszer (cranium: koponya, sacrum: keresztcsont), amelynek a légzéshez és a szívveréshez hasonló saját ritmusa van. Dr. Upledger különböző területekről érkező orvosok közreműködésével létrehozott egy kutatócsoportot, amelynek tagjai bebizonyították, hogy a koponyacsontok igenis elmozdíthatók, vagyis téves az az állítás, hogy az újszülöttkor után ezek szilárdan egyesülnek.

A doktor és csapata kidolgozta azokat a módszereket is, melyekkel korrigálhatók a kóros koponyacsontmozgások.

Testünk blokkjai

Életünk során szervezetünket különböző fizikai és érzelmi traumák érik, amelyek elraktározódhatnak a testünkben, és folyamatos fájdalmakat, diszfunkciókat okozhatnak. Ezek a változások torzítják a craniosacralis rendszert, és

Tovább...

8D NLS-el a diagnosztikában. 8D-NLS vs MRI / CT

8D-NLS Diagnostic műszer múltja

A modern bio-energia kutatásokkal, amelyeket 1920 óta, növényeken és állatokon végeztek, arra a következtetésre jutottak, hogy létezik  egy mérhető mágneses tér a biológiai rendszerekben, amelyek meghatározott rezgésszámmal rendelkeznek.

Az 8D-NLS Diagnostic Bio Szkenner adatbázisának központjában 5718 rezgésminta van, amit több mint 100 000 beteg , több mint 1000 kérdésre kiterjedő  vizsgálati eredményei, és a tesztkezeléseket tartalmazó információ alapján állítottak össze.

A kifejlesztett hardver-szoftver-komplex lehetővé teszi az agyi neuronok bioelektromos aktivitásának detektálását, rögzítését és elemzését.

Az elemző program dekódolja a jeleket, amelyek kiértékelésénél összehasonlítja az etalon spektrális jelekkel (rezgésmintákkal), és az eredményt anatómiai szervmetszeteken jeleníti meg különböző színű és jelzésű számokkal.

A QMR 8D-NLS Diagnostic bio szkenner célja, hogy a legpontosabb eredményeket nyújtsa, ezért a vizsgált szervre és az agyra koncentrál. Az agy kisugárzása az, ahol elkezdjük összegyűjteni az információkat, a szervezetben zajló folyamatokról. A fülre helyezett fejhallgató mint antenna érzékeli az agy biofoton elektromágneses sugárzását. Ezeket

Tovább...

Reflexológia : Baba – projekt

 

A reflexológiát már több ezer éve alkalmazzák az egészség és jó közérzet elérésének/megőrzésének céljából, ám azt kevesen tudják, hogy őseink a fogantatás elősegítéséhez is használták, és mind a mai napig használatos erre.

Eljön életünk azon szakasza mikor már a saját családon elmélkedünk és azon mit is jelentene számunkra anyává, apává, szülővé válni. Azonban e szakaszba – melyet a környezetünk  “normális”-nak vél – nem feltétlenül egyenes az út, kifejezetten megnehezítheti a felismerés, hogy teherbe esni nem is olyan egyszerű.

Bármi is legyen a pár személyes oka – szorongás, aggodalom, stressz – a gyermek utáni kielégítetlen vágyakozás rányomja bélyegét kapcsolatukra és a barátaiktól is elszigetelődnek.  Amióta az emberiség érti az érintés jótékony hatását, a reflexológiát használják a fogantatás előtt, a terhesség alatt, a szülőszobában és jóval utána is. A reflexológia segít visszaállítani a test és elme közti egyensúlyt, képessé teszi a befogadót a homeosztázisra.

 

Hogyan működik?

A reflexológia alapjában véve egy masszázs

Tovább...